Política 26/02/2019

Jarabo, sobre la partida d'Antoni Camps del PP: "Ara podrà exercir amb llibertat la seva croada contra les dones i els homosexuals"

Els grups parlamentaris no han mostrat cap sorpresa perquè el diputat menorquí hagi fitxat per Vox

M.ll.
1 min
El portaveu de Podem, Alberto Jarabo.

PalmaEls grups parlamentaris no s'han mostrat sorpresos en el ple d'aquest dimarts per la partida de l'exdiputat menorquí del PP Antoni Camps a Vox, formació amb la qual aspirarà a la presidència del Consell Insular de Menorca.

"Felicit el senyor Camps perquè ha trobat el seu lloc en el món. Ara podrà exercir amb llibertat la seva croada contra les dones i els homosexuals", ha dit el portaveu de Podem, Alberto Jarabo, durant una de les seves intervencions.

El diputat de MÉS per Menorca Nel Martí ha reconegut que "tothom ja se situava en un altre lloc fora del PP". "A Menorca no ens ha estranyat. El sector més extremista del PP s'ha resituat a altres bandes", ha afegit Martí.

Per la seva banda, la presidenta del PP de Menorca, Misericordia Sugrañes, ha insistit que el PP ha demanat "la baixa immediata d'Antoni Camps i l'entrega de la seva acta de diputat". Sugrañes ha criticat que Camps no hagués fet aquesta passa abans, "si no estava d'acord amb certs principis i valors".

stats