Política 02/05/2019

'Ho farem bé': el lema de campanya amb què el PP vol recuperar el centre

Biel Company evita parlar de possibles pactes amb Vox

Maria Fuster
2 min
Biel Company presenta la campanya del PP pel 26M

Palma"Ho farem bé". Aquest és el lema de campanya que ha presentat aquest dijous el candidat a la presidència de les Illes Balears i president del PP, Biel Company.

Durant el seu discurs, Company ha incidit en l'objectiu de recuperar "el vot de la gent moderada de centredreta, que vol que l'esquerra deixi de governar, que no vol bandades". I assegura que ho faran "des de la centralitat".

D'altra banda, ha assenyalat que el PP "no és un partit de moda ni una flor d'un dia". El president del PP balear no ha volgut respondre a les preguntes sobre possibles pactes amb Vox o sobre el distanciament del seu partit dins l'àmbit estatal amb la formació d'extrema dreta. "Avui presentam el nostre logotip i és massa bo com per parlar d'altres coses".

Company ha respost sobre quin tema el PP volia demanar "perdó", ja que és una de les paraules més importants de la seva campanya per al 26-M. El líder del PP, sense concretar, ha dit que "el PP, si no hagués comès errors, no seria aquí". També ha assegurat que no només demanava perdó pel que havia fet el PP, sinó també per "qui utilitza la política per confrontar".

També ha criticat la gestió d'Armengol, ja que, segons ell, la ciutadania no s'ha beneficiat dels 4.000 euros de més que ha tingut durant aquesta legislatura. Afirma que els problemes d'accés a l'habitatge, del transport públic o de les depuradores continuen. Company demana recuperar "el partit de tota la vida, que ha donat benestar a la gent de les Illes Balears".

Segons Company, l'eslògan de campanya expressa conceptes com "humilitat, honestedat, feina, ambició, perdó, experiència, compromís, benestar i esforç".

A la presentació de la nova campanya hi han assistit el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern; la candidata al Parlament europeu, Rosa Estaràs, i el candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés.

stats