Política 03/03/2019

Guillem Balboa serà el candidat de MÉS per Mallorca a les generals del 28 d'abril

L'actual batle d'Alaró substituirà Antoni Verger com a número 1 de la llista dels ecosobiranistes

Ara Balears
2 min
Guillem Balboa liderarà la llista de MÉS a les generals

PalmaGuillem Balboa (Malabo, Guinea Equatorial, 1965) serà el candidat de MÉS per Mallorca a les generals del 28 d'abril. Segons ha avançat el 'Diario de Mallorca' i han confirmat a l'ARA Balears fonts de la formació ecosobiranista, l'actual batle d'Alaró substituirà Antoni Verger com a número 1 de la llista per intentar aconseguir per primera vegada en la història del partit tenir representació a Madrid.

Balboa, que ha estat el primer batle negre que hi ha hagut a les Balears, liderarà així la llista de MÉS a les pròximes eleccions generals. La formació ratificarà Balboa com a candidat en l'assemblea que es durà a terme dissabte que ve.

Després de renunciar a ser candidat al Govern a principis del 2018, l'actual coportaveu del partit i també coordinador de MÉS ja es va disputar el número 1 de les llistes al Consell amb l'actual vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquets, "lluita" en la qual es va imposar la vicepresidenta.

Cal recordar que MÉS per Mallorca va convocar aquest dissabte una assemblea per fer balanç dels Acords pel Canvi amb la militància, a la qual varen assistir 120 persones i en la qual el candidat a la presidència del Govern de la formació, Miquel Ensenyat, va assegurar que "les Illes Balears s'han convertit en un baluard dels drets socials i civils gràcies als governs del canvi, i això és gràcies a MÉS per Mallorca".

Ensenyat va assenyalar que "el repàs que feim només és el principi del camí cap a unes illes millors perquè continuem a l'avantguarda". "Venen també temps convulsos, amb una dreta que competeix per veure qui se situa més a l'extrema dreta", va declarar Ensenyat. En la mateixa línia, Balboa va apuntar que la formació ecosobiranista "és la garantia d'un futur millor per a la ciutadania illenca".

stats