Política 31/05/2018

El Govern es mostra "altament sorprès que Rajoy no hagi entonat el 'mea culpa'"

Segons Pilar Costa, "pareix que encara els han de donar una medalla per ser els campions de la corrupció"

Efe
1 min
La portaveu del Govern, Pilar Costa, ahir durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern va assegurar que el cessament de Carbonell no es planteja.

PalmaLa portaveu del Govern, Pilar Costa, ha dit aquest dijous, el mateix dia en què el president del govern central ha intervingut en el debat de la moció de la censura plantejada pel PSOE, que l'Executiu balear està "altament sorprès que Rajoy no hagi entonat el 'mea culpa'".

Costa ha realitzat una primera valoració de les paraules de Rajoy i ha afirmat que està sorpresa perquè "el PP no ha demanat perdó". La portaveu ha dit que "pareix que encara els han de donar una medalla per ser els campions de la corrupció", i ha exigit "tolerància zero" davant aquesta corrupció. Costa ha mantingut que el president del govern ha de dimitir després que el seu partit hagi estat condemnat en la sentència del cas Gürtel.

"Avui comença el que hauria de ser la regeneració democràtica d'aquest país", ha dit. A més, ha sostingut que "el partit que governa [el PP] no pot passar ni un dia més" al capdavant del govern de l'Estat "com si no hagués passat res".

Els ciutadans demanen un canvi dirigit a la "regeneració democràtica", segons Costa, amb independència que posteriorment es convoquin eleccions generals i es decideixi lliurement el sentit del vot, com és propi d'una democràcia.

stats