Política 05/06/2018

El Govern demana al PP que no qüestioni el 75% de descompte de resident al Senat

El PP acusa el Govern de "voler capitalitzar" el 75% i fer "propaganda enganyosa"

J. R. / Efe
1 min
L'aeroport de Son Sant Joan és el tercer que té més trànsit de tot l'Estat.

PalmaEl Govern ha demanat aquest dimarts als representants del Partit Popular que "no sembrin dubtes al Senat i que aprovin els pressupostos i garanteixin el descompte del 75%" per als vols entre les Balears i la Península. El conseller de Mobilitat, Marc Pons, ha insistit que el projecte de pressupostos aprovat pel Congrés és una proposta de Mariano Rajoy que el nou president espanyol, Pedro Sánchez, s'ha compromès a mantenir.

El diputat del PP Miquel Jerez ha retret al Govern que intenti "capitalitzar la mesura com si fos seva" amb una reunió amb les companyies aèries per "fer propaganda enganyosa", però no ha avançat què farà el grup parlamentari del seu partit a les corts.

En aquest sentit, i en resposta a una altra pregunta formulada pel PP, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat que els pressupostos "no eren bons" per a les Illes, però "es varen millorar" amb la introducció d'esmenes com el descompte del 75% en el transport aeri i marítim.

Així mateix, Armengol ha afirmat que "pensa el mateix que fa una setmana" i que "no anirà a Madrid a abaixar el cap" ni a "defensar interessos de partit", sinó que hi defensarà "els interessos dels ciutadans de les Illes Balears".

stats