Política 04/10/2019

Desestimen el cas contra Antoni Noguera que va obrir la patronal espanyola de lloguer turístic

Noguera ha assegurat en un comunicat que la "judicialització de la política en aquest cas ha estat aberrant"

Ara Balears
1 min
180129 - Noguera, Ciutats inteligents - IV02

PalmaEls jutges han desestimat aquest divendres el cas contra Antoni Noguera que va obrir la patronal espanyola de lloguer turístic, Fevitur, per la regulació que l'exbatle de Palma va aplicar a la ciutat, segons ha informat MÉS per Palma.

Fevitur es va querellar contra el batle per presumpta prevaricació perquè entenien que la prohibició dels habitatges d'ús turístic es va realitzar de forma preconcebuda, perquè Noguera ja venia anunciant la mesura fins i tot abans de ser nomenat batle de la ciutat.

La formació ha explicat en un comunicat que la federació va interposar el recurs de reforma després del sobreseïment provisional a principis de juliol. Antoni Noguera ha assegurat que la "judicialització de la política en aquest cas ha estat aberrant" i ha criticat que els han fet perdre temps i diners i "ells per la seva banda surten com si no hagués passat res".

Des del partit han reivindicat que no permetran que els interessos particulars d'uns pocs passin per sobre dels interessos generals de la ciutat i que seguiran "regulant el lloguer turístic a la nostra ciutat".

stats