Política 24/01/2018

Company demana al govern central incrementar el descompte de resident fins a un 75%

El president del PP de les Illes també ha sol·licitat al ministre De la Serna que reactivi el conveni de carreteres amb els consells insulars.

Arabalears
1 min
Company demana al Govern Central incrementar el descompte de resident fins el 75%

PalmaBiel Company s'ha reunit avui a Madrid amb el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, per tractar de diferents assumptes que afecten les Illes Balears. Entre els temes tractats s'ha posat sobre la taula una possible ampliació del descompte de resident en els vols a la península de fins al 75%, el mateix descompte que ja s'aplica des del passat mes de juny en els vols interilles. Això suposaria un increment de la bonificació d'un 25%, que el ministre ha supeditat a l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat del 2008 i, posteriorment, a la dotació de les corresponents partides pressupostàries necessàries per subvencionar el descompte.

Sobre els convenis de carreteres amb els consells insulars que encara estan pendents d'executar, el líder popular a les Illes ha sol·licitat al ministre que es reactivassin les comissions mixtes d'aquests convenis el mes aviat possible perquè es puguin executar els convenis durant els propers mesos.

stats