Política 08/02/2018

Company exigeix a Armengol que deixi la "demagògia" i reclama "unitat" per aconseguir el descompte del 75%

El president del PP balear ha tornat a demanar el suport dels socialistes per tal d'aprovar els pressupostos de l'Estat

Ara Balears
1 min
Biel Company, en la roda de premsa que ha ofert a la seu dels populars de les Illes.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha demanat aquest dijous a la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, que deixi la "demagògia" i el "filibusterisme polític" i ha exigit "unitat" al PSIB i a tots els partits de les Balears per augmentar el descompte als residents del 50% al 75% en els vols amb la Península.

"La presidenta no ens apartarà del seu costat" per aconseguir millores per als ciutadans de les Illes Balears", ha deixat clar Company amb ocasió d'una roda de premsa, després que dimecres el PP, majoritari en el Senat, rebutjàs una moció dels socialistes en la qual s'instava el govern central a incrementar al 75% aquest descompte, també per als residents de les Canàries, Ceuta i Melilla.

Company ha reiterat que el PP "ha estat, està i estarà" a favor del 75%, però ha subratllat que abans és necessari que el govern central aprovi els pressupostos generals de l'Estat al Congrés; per a això és "necessari" el suport del PSOE i dels socialistes de les Balears, ha subratllat.

El president del PP de les Illes ha recordat que ja s'ha reunit amb el mateix president del govern, Mariano Rajoy, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i la direcció del PP de Génova i "tots estan alineats" per aconseguir millores per a les Balears i el descompte del 75%, però per a això cal l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat.

"A mi, el ministre Montoro no m'ha dit que no en cap moment", ha dit Company, qui ha afegit que "no serà fàcil aconseguir" aquest augment, per la qual cosa es requereix la "unitat" dels partits polítics de les Balears.

stats