Política 18/04/2020

Biel Company acusa el Govern de voler "una oposició submisa"

El president del PP balear denuncia el descontrol de la informació sobre infectats i morts

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, s'ha reunit aquest dissabte amb els líders autonòmics populars i el president estatal, Pablo Casado, per analitzar el cop de la crisi del coronavirus a les comunitats autònomes. Company ha assegurat que el PP continuarà sent una "oposició lleial", encara que ha acusat el Govern de voler-ne una de "submisa".

"Hem coincidit que estam davant d'una crisi que supera el govern espanyol, tant en l'àmbit sanitari, amb la manca de material i de transparència amb les dades d'afectació del virus, com en l'àmbit econòmic, en què les mesures del govern de Sánchez són insuficients i molt inferiors a les adoptades en altres països del nostre entorn", ha explicat.

Company ha apuntat que "tant a escala nacional com a les comunitats on no governam el PP continuarà amb la seva tasca d'oposició lleial i responsable, útil per als seus ciutadans". No obstant això, ha dit que "no s'ha de confondre la lleialtat amb la complicitat i la submissió", i ha afegit que "és per això que demanam al govern estatal i a l'autonòmic que gestionin aquesta crisi amb serietat, eficàcia i rigor".

Quant a la situació a les Balears, el president del PP ha assenyalat que, "més enllà de l'evident descontrol en el recompte, s'ha de destacar que parlam de vides truncades i famílies que no poden acomiadar-se dels seus éssers estimats".

stats