Política 22/03/2019

Balboa: “No entenem altra política que la que es fa a peu de carrer”

Veus Progressistes presenta una oficina itinerant des d'on els diputats al Congrés treballaran les propostes amb la ciutadania i els agents socials

Ara Balears
1 min
L'oficina itinerant de Veus Progressistes.

PalmaVeus Progressistes ha presentat aquest divendres la seva Oficina del Diputat, un compromís que el candidat Guillem Balboa ha definit com "una mostra de la nostra manera d'entendre la política, a peu de carrer, parlant amb la gent i responent a les seves demandes i problemes".

La candidatura progressista ha assegurat ser "la de les persones davant les candidatures dels lobbies". Així, Balboa ha dit que l'Oficina serà un espai físic itinerant on es reuniran setmanalment amb ciutadans i entitats per tal d'explicar-los la tasca dels diputats de Veus Progressistes al Congrés dels Diputats i recollir les propostes que s'hagin de vehicular davant el govern de l'Estat.

El candidat de Veus Progressistes ha anunciat que demanarà el control parlamentari del pressupost "per conèixer en temps real com gasta el govern de l'Estat els doblers públics"; així mateix, la coalició forçarà la publicació de l'execució pressupostària en formats reutilitzables al mateix nivell de detall que el pressupost general de l'Estat.

stats