Política 19/05/2018

Balboa i Busquets envien postals de suport i solidaritat als presos polítics

Per a la campanya s'han editat 800 postals, de manera que tots els ciutadans interessats puguin fer arribar el seu missatge de suport als presos polítics

M. Cifre
1 min
Balboa i Busquets envien postals de suport i solidaritat als presos polítics

PalmaEl portaveus de MÉS per Mallorca, Bel Busquets i Guillem Balboa, han presentat aquest dissabte, 19 de maig, la campanya de solidaritat i suport als presos polítics catalans. Ho han fet enviant una postal amb un missatge per tal de "fer-los arribar el nostre suport i el nostre escalf", ha assenyalat Busquets.

L'objectiu de la campanya és, per una banda, mostrar el suport i el compromís amb els presos polítics. Per altra banda, segons ha explicat Guillem Balboa, es tracta de "mantenir viu el record que actualment, al nostre país, hi ha nou persones empresonades per haver exercit i manifestat de manera pacífica un dret que pensam que en el segle XXI a Europa hauria d'estar garantit". En aquest sentit, Bel Busquets ha recordat que "estan mancats de llibertat amb presó preventiva i sense ben bé tenir clar quin és el delicte".

Per a la campanya s'han editat 800 postals il·lustrades per una banda amb l'illa de Mallorca damunt un fons groc. Totes tenen la direcció escrita de les diferents presons on actualment hi ha els presos i preses polítiques, de manera que tots els ciutadans interessats podran enviar-los el seu missatge.

stats