Part Forana 23/09/2021

La XVIII Fira del Vi de Pollença es farà els dies 9 i 10 d'octubre

S'habilitarà l'aparcament de Can Conill per poder fer l'esdeveniment en un espai més obert i ampli

ARA Balears
1 min
L'actual edició comptarà amb un total de 34 cellers mallorquins.

PalmaL'Ajuntament de Pollença ha presentat aquest dijous la XVIII edició de la Fira del Vi, que tindrà lloc els dies 9 i 10 d'octubre. El Consistori ha destacat que la principal novetat és la ubicació, ja que s'habilitarà l'aparcament de Can Conill per poder fer l'esdeveniment en un espai més obert i ampli que permeti mantenir la distància de seguretat.

Segons l'Ajuntament, l'objectiu de la fira és promoure les novetats dins el sector del vi. "La trobada entre viticultors serveix tant per crear nexos entre ells com per mostrar al públic la sensibilitat per aquest producte", ha assenyalat el Consistori.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre, ha destacat que "venim d'un any i mig d'aturada sense fer cap fira, i la Fira del Vi suposa la recuperació d'aquestes activitats". A més, Cifre ha comentat que "és molt important per a la promoció de Pollença i és un esdeveniment consolidat que ja es troba dins l'agenda de tots els amants del món del vi".

L'actual edició comptarà amb un total de 34 cellers mallorquins, tres dels quals hi participen per primera vegada, a més de la presència de la D.O. Montsant en representació de 18 cellers, gràcies a l'agermanament de fires entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset.

El preu de l'entrada serà de 15 euros, 5 dels quals seran per comprar vi. També hi haurà una entrada reduïda per a professionals acreditats amb un preu de 10 euros, amb 5 euros per comprar vi. L'horari d'atenció al públic serà de 10 a 20.30 hores dissabte i de 10 a 14 hores diumenge. La taquilla tancarà una hora abans.

stats