Part Forana 14/10/2021

El Consell assegura que el projecte de la variant de Sant Llorenç estarà aprovat abans de final d'any

El conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano, acusa el Govern i l'Ajuntament de lentitud en la reforma dels ponts del poble

Inès Mateu
1 min
Aquest és l’aspecte que presentava Sant Llorenç després de la torrentada

El projecte de la reforma de la variant de Sant Llorenç des Cardassar estarà aprovat abans de final d'any. Així ho ha assegurat el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano, durant el ple del Consell de Mallorca que s'ha fet aquest dijous. El projecte de la variant és una de les principals reformes del nou pla urbanístic que el Consistori del municipi va dissenyar després de la torrentada.

Sevillano ha respost a una pregunta de la portaveu d'El Pi, Xisca Mora, sobre l'estat dels projectes del municipi i ha coincidit amb l'Ajuntament de Sant Llorenç que el projecte de la variant ajudaria a solucionar el problema de les inundacions al poble. També ha explicat que ja han fet els canvis exigits per la Direcció General Recursos Hídrics del Govern i que esperen que abans que acabi l'any s'aprovi el projecte per tenir la licitació de les obres.

A més del projecte de la variant, Sevillano ha hagut de donar explicacions sobre la lentitud de les obres dels ponts de Sant Llorenç, les quals també formen part del nou pla urbanístic. Ara bé, el conseller també ha criticat la lentitud del Govern i l'Ajuntament de Sant Llorenç i els ha acusat de "tenir el dia de la marmota quan interessa". Segons Sevillano, aquesta obra està acordada des del desembre de 2020 entre ambdues institucions.

El conseller ha remarcat que s'han invertit 24 milions d'euros a reparar les carreteres de Sant Llorenç i ha assegurat que el Consell ha estat la institució que ha invertit més en les reformes del municipi després de la torrentada.

stats