Part Forana 14/04/2022

Treuen a licitació les reformes de banys a l'IES Sa Blanca Dona d'Eivissa i a l'IES Llucmajor

Les obres que es faran als dos centres suposen una inversió total de 628.715 euros

ARA Balears
1 min
IES Llucmajor. ARXIU

PalmaLa Conselleria d'Educació i Formació Professional ha publicat aquest dijous, a la plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, la licitació el projecte de reforma dels banys de l'IES Sa Blanca Dona d'Eivissa i dels de l'IES Llucmajor a Mallorca, informa el Govern en una nota. A partir d'aquest moment, totes les empreses interessades s'hi poden presentar.

En el cas del centre d'Eivissa, l'obra surt a licitació per un total de 265.551,51 euros i té un termini d'execució de cinc mesos. El projecte té com a objectiu la reforma interior dels banys dels alumnes de totes les plantes de l'IES Sa Blanca Dona.

Per altra banda, a Llucmajor, l'obra surt a licitació per un total de 363.164,85 euros i té un termini d'execució de dos mesos. El projecte consisteix en una reforma interior dels banys dels edificis A, C i E i vestuaris del gimnàs de tot el complex. A més, s'enderroquen totes les divisòries existents de dins els banys i vestuaris i es fa una nova distribució. També es faran dos nuclis de banys nous a i s'aprofitarà la nova distribució per incloure en cada un dels edificis i vestuaris un bany adaptat.

El Govern recorda que aquestes dues actuacions estan incloses en el Pla d'infraestructures educatives 2016-2023 per a totes les Illes, i pretén respondre a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

stats