Part Forana 23/07/2021

Augmenten les freqüències dels autobusos TIB a Santanyí

S'han habilitat noves parades a Son Moja, Cala Llombards i s'Almunia

ARA Balears
1 min
El conseller de mobilitat juntament amb la batlessa de Santanyí  i altres autoritats durant la presentació.

SantanyíEl Govern millora les connexions del Servei de Transport de les Balears (TIB) a Santanyí. Ha habilitat noves parades a Son Moja, Cala Llombards, s'Almunia i el poble de Santanyí, a més de millorar les freqüències, amb la finalitat de millorar les connexions per carretera.

Les noves connexions afecten les línies 516 i 517. La primera uneix Cala Figuera, Cala Santanyí i el poble de Santanyí amb Campos. Aquesta ha modificat el recorregut i ha afegit una nova parada a Son Moja. També ha ampliat l'horari, i ara fa sis rutes diàries per sentit i, de dilluns a dissabte, dues rutes més, a més de quatre els diumenges i festius.

La segona línia (517) fa el recorregut per Santanyí, la Colònia de Sant Jordi i Campos. El seu itinerari també queda modificat a partir d'aquest divendres, ja que afegeix aturades a Cala Llombards i s'Almunia. En concret, aquest darrer recorregut és el següent: Santanyí, es Llombards, ses Salines, la Colònia de Sant Jordi i Campos.

També al poble de Santanyí s'han millorat les dues parades de la zona nord, a les quals s'han instal·lat marquesines corporatives del TIB per fer més còmoda l'espera als usuaris. A més, s'habiliten noves parades, una per sentit, a la ronda de la Tanca, a l'altura del carrer de Bernat Vidal i Tomàs, que permeten la connectivitat amb la línia 516.

També està prevista la construcció de dues noves parades a la ronda de Cas Canonge, a l'altura del carrer de Llombards, que permetrà als usuaris de la zona sud del poble accedir més fàcilment a les línies 516 i 517.

stats