Part Forana 25/09/2015

Simonet deixa l'Ajuntament d'Alaró

L'exbatle renuncia a l'acta de regidor al·legant "motius personals"

Ara Balears
1 min
Joan Company i Joan Simonet.

PalmaL'exbatle d'Alaró i actual portaveu de Junts per Alaró –marca blanca del PP al municipi en les darreres eleccions– anuncià ahir durant el ple de l'Ajuntament que renuncia a l'acta de regidor al·legant "motius personals".

"Circumstàncies personal fan que m'hagi decidit a fer una passa enrere i deixar que noves persones prenguin el relleu", va explicar en la seva acomiadada. "Durant tot aquest temps he intentat actuar de la millor manera en benefici dels alaroners", digué per descriure la seva etapa en diferents càrrecs de responsabilitat municipal. Simonet també demanà "disculpes si en alguna de les decisions o actuacions he pogut ofendre o perjudicar algú".

Cal recordar que Joan Simonet havia quedat a l'oposició després d'haver estat batle la legislatura anterior amb el PP i havent-se presentat a aquestes eleccions amb una agrupació d'electors per no poder concórrer en les llistes dels populars en aplicació del codi ètic del partit per la seva imputació per un cas d'assetjament laboral.

Simonet, que la legislatura passada també fou responsable de les empreses públiques Semilla i Fogaiba, fou triat la setmana passada gerent de l'associació agrària Asaja.

stats