Part Forana 30/11/2017

Les primeres jornades d'estudis locals de Sencelles inclouran 32 ponències

La demanda d'assistència ha obligat a traslladar la trobada cultural al local de la tercera edat

M. B.
1 min
L'àrea de Cultura de l'Ajuntament ha preparat les primeres jornades d'estudis locals.

SencellesAquests divendres i dissabte, 1 i 2 de desembre, tindrà lloc la primera edició de les Jornades d’Estudis Locals de Sencelles, a les quals s’han presentat un total de 32 ponències. Seran dos dies dedicats a la divulgació i el coneixement de temes relacionats amb el municipi, gràcies a la participació d’investigadors i erudits de disciplines molt diverses com la història, la geografia, la natura o la cultura, entre altres temàtiques.

Les jornades estan dedicades a Josep Ramis de Ayreflor i Sureda, arxiver, que fou la primera persona que va fer valer l’Arxiu Històric de Sencelles. L’encarregat de donar el sus als dos dies de conferències serà el catedràtic de Filologia Catalana Joan Miralles amb la ponència inaugural: 'Presentació del Nomenclàtor toponímic de les Illes Balears (NOTIB)'.

Aquestes jornades, que en principi s’havien de dur a terme al Casal de Cultura Es Quarter, s'han traslladat al local de la tercera edat per mor de l’alta demanda d’assistència. Tota una mostra de l’enorme interès que ha suscitat aquesta primera convocatòria.

stats