Part Forana 23/03/2022

Santa Eugènia destina un euro per habitant a Ucraïna

La farmàcia del poble ha recollit 1.771 euros

ARA Balears
1 min
Material per envair a la població d'Ucraïna

Santa EugèniaL'Ajuntament de Santa Eugènia ha destinat un euro per habitant a material sanitari per enviar a la població d'Ucraïna a través de l'ONG Llevant en Marxa, en el marc del seu projecte 'Ucraïna, no estàs sola'. El municipi té 1.771 habitants censats i, per tant, aquesta és la quantitat invertida en ajuda humanitària procedent de la farmàcia del poble, segons informa el Consistori en una nota.

Entre el material que s'entregarà al poble ucraïnès hi ha medicaments per al dolor, llet per a nadons, pots de menjars preparats (pots de puré per a infants), bolquers, compreses higièniques, d'incontinència i tovalloletes humides. "No hi ha pitjor escenari per a un país que una guerra, en la qual la població civil és la més perjudicada. Amb aquesta actuació volem fer la petita aportació de tots els taujans per demostrar la nostra solidaritat amb el poble d'Ucraïna", ha dit el batle de Santa Eugènia, Joan Riutort.

Per la seva banda, la regidora d'Hisenda, Funció Pública i Responsabilitat Social, Cris Ballester, ha volgut agrair a la farmàcia Pons Segura, gestionada per les llicenciades Isabel Pons i Margarita Segura, que hagi ofert els productes demandats. "És imprescindible entendre que la cooperació i les aliances són el camí més eficient per aconseguir objectius. Aquest exemple de col·laboració publico-privada és significatiu i agraïm la unió de la farmàcia del poble a la causa", ha dit.

stats