Part Forana 05/05/2022

La rotonda de Camp de Mar torna a estar a operativa

Igualment, el túnel de Son Vic continuarà amb talls durant el vespre, que s'avancen una hora

ARA Balears
1 min
Túnel de Son Vic

La rotonda de Camp de Mar torna a estar operativa a partir d'aquest dijous, segons ha informat el Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca. A més, el proper dilluns, 9 de maig, s'avançarà una hora el tancament del túnel de Son Vic i continuarà obert en horari diürn, però el tall de la nit s'avançarà de les 22 a les 21 hores. Cal recordar que les obres d'aquest tram han aixecat polseguera entre els veïns d'Andratx i Calvià per les retencions que ha causat.

Igualment, el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha valorat molt positivament els resultats de les noves mesures de trànsit implementades, que mantenen oberts els dos carrils del túnel de Son Vic durant el dia i tancats només a la nit. "Aquestes obres són un exemple de política pròxima i transparent, durant tot el procés ens hem reunit amb el teixit empresarial i associatiu d'Andratx i Peguera, amb l'objectiu principal d'escoltar les seves propostes i perjudicar al mínim possible la ciutadania", ha dit.

Segons el Departament de Mobilitat i Infraestructures, el túnel de Son Vic obrirà de dia de les 06.30 a les 21 hores. D'acord amb els terminis establerts, el túnel de Son Vic restarà totalment obert, de dia i de nit, a partir del 30 de juny fins al 2 de novembre.

stats