Part Forana 06/11/2021

El PSOE de Felanitx demana la dimissió de tres membres de l'equip de govern per "falsejar un procés públic de selecció”

Els socialistes acusen la tinent de batle, Catalina Soler, de "maniobrar per beneficiar el seu marit a costa d’enganys"

ARA Balears
2 min
Façana de l'Ajuntament de Felanitx.

PalmaEls socialistes de Felanitx han demanat aquest dissabte la dimissió del batle Jaume Montserrat; la de la tinent de batle i regidora de Recursos Humans del municipi, Catalina Soler, i la del "regidor trànsfuga" Joan Aznar, per "fabricar una plaça a mida perquè Soler hi pugui col·locar el seu marit".

Així ho han explicat en un comunicat després que Diario de Mallorca hagi informat que Catalina Soler va participar com a representant de l'equip de govern en la taula de negociació de contractació laboral en la qual es van aprovar les bases del concurs per triar un nou subinspector de la Policia Local. En aquest procés hi va optar el seu home, que, segons Diario de Mallorca, era l'únic que complia amb els requisits.

Per això, els socialistes han denunciat "el flagrant cas de nepotisme succeït a l’Ajuntament i protagonitzat per Catalina Soler". Així, els socialistes han demanat als tres membres de l’equip de govern, format pel PP, El Pi i el regidor "trànsfuga", que "dimiteixin si encara els queda una mica de dignitat i demanin perdó als felanitxers i felanitxeres per prendre’ls el pèl".

En cas que no dimiteixin "immediatament", els socialistes esperen que en el ple de dilluns "donin totes les explicacions que els felanitxers i felanitxeres es mereixen". Els socialistes també han criticat "la falta d’ètica, d’estètica i d’escrúpols" de Soler per "no dissimular gens ni mica i maniobrar per beneficiar el seu marit a costa d’enganys, ja que és una plaça que el poble no necessita i que "està feta a mida per pagar els favors del PP i que els costarà més de 2.500 euros mensuals". "Aquest és el preu que ha hagut de pagar el batle per conservar la cadira dos anys més i mantenir el suport del PP", han denunciat, i han asseverat que "això demostra que els favors es paguen, sobretot si pactes amb el PP".

stats