Part Forana 17/05/2022

El PP d'Inca critica la mala gestió del teatre Principal

Culpen el gerent de la institució de no col·laborar amb entitats locals i d'atreure molt poca audiència

ARA Balears
2 min
Membres del PP d'Inca davant el Teatre Principal d'Inca

El Partit Popular d'Inca ha criticat la "mala gestió" del teatre Principal de la ciutat. Segons els populars, des de la inauguració "gairebé no s'han fet esdeveniments organitzats per entitats culturals de la comarca". A més, asseguren que "les activitats que s'han fet han tingut molt poca afluència de públic" i culpen la gerència d'aquesta situació. Per part seva, des de la institució han explicat a l'ARA Balears que fins al moment han passat pel teatre persones 17.037 persones i que, a més, en la programació hi figura la participació de diferents entitats inqueres.

Pel que fa a aquestes representacions, des del teatre han destacat actuacions locals, com la del cantant Petit, la companyia de teatre Serendipitat, la col·laboració dels alumnes de l'IES Berenguer d'Anoia en el concert teatral de Pierre Jodlowsky o el concert del Cor de Dones de Sant Francesc, entre d'altres. Igualment, també han posat en valor els actes que no són de programació pròpia, com, per exemple, les Jornades d'Estudis Locals o les Marketing Rocks, NetWorking Pimen i les jornades d'FP, pels quals han passat 450 persones.

La gestió de la sala

Igualment, els populars insisteixen que la gestió "és incorrecta i ha resultat ser una decepció perquè les representacions no han estat a l'altura del que es va prometre", segons ha explicat a aquest diari el president de la junta local, Pedro Mas.

Precisament, els populars han acusat el gerent de la institució, Gabriel Amer, d'aquesta situació: "La gerència del teatre Principal, que ostenta Gabriel Amer, serà recordada com un autèntic despropòsit", han manifestat.

A més, han denunciat que el nomenament d'Amer es va dur a terme per "un contracte de serveis, sense concurs públic i sota criteris purament subjectius". Cal recordar que el passat mes de maig el patronat va obrir un procés de convocatòria pública per assumir les tasques de direcció. Les bases del concurs no van quedar absentes de polèmica.

stats