Successos
Societat 02/05/2024

Rescaten dues persones i un ca a la serra de Tramuntana

Els Bombers varen efectuar diversos rescats aquest dimecres arreu de l'illa

ARA Balears
1 min
El gos que va ser rescatat aquest dimecres a la Serra.

PalmaEls Bombers de Mallorca han rescatat dues persones i un ca a la serra de Tramuntana en diferents intervencions que es varen fer aquest dimecres. Segons ha recollit Europa Press, el ca es trobava a la Mola, a la zona de la cala de Sant Vicenç, amb el seu propietari, on estaven d'excursió. En caure entre les roques, l'animal es va fer diverses ferides a les potes que li impediren moure's. Els efectius es varen traslladar fins a la ubicació i el varen evacuar en una llitera.

Així mateix, es varen fer dos rescats més a la Serra. Un d'ells va ser a la zona de Valldemossa, a una dona de 66 anys amb una fractura al turmell i un home de 57 anys a causa de la mateixa lesió, mentre passejaven pels voltants de Cala Marmols.

D'altra banda, al torrent de Muntanya, un home de 35 anys va haver de ser evacuat en helicòpter, ja que, fent barranquisme, va sofrir una caiguda al primer bot que li va fracturar la pelvis. Amb ell estaven els seus fills i un amic, que varen tornar en cotxe. Finalment, un senderista també va requerir trasllat aeri per una lesió al turmell.

stats