Successos
Societat 02/05/2024

El detingut pel doble crim a Manacor va matar la seva mare i el seu germà a cops amb una branca

L'home continuarà ingressat a l'àrea de Psiquiatria de Son Espases

ARA Balears
2 min
El Servei d'Emergències ha desplegat una carpa per treballar en la investigació del crim

PalmaL'home de 49 anys detingut com a presumpte autor dels assassinats del seu germà gran i de, possiblement, la seva mare (a l'espera de la confirmació de les proves d'ADN) ha passat aquest dimecres a disposició del jutjat de guàrdia de Manacor. Segons ha recollit Europa Press, el jutjat ha decidit perllongar la detenció de l'home per motius de salut i continuarà ingressat a la unitat de Psiquiatria de l'hospital Son Espases.

Quant a la investigació, va començar dilluns després que efectius dels Bombers trobassin un cadàver calcinat a la finca, que correspondria a la mare, on es varen desplaçar per un avís d'incendi. Arran de la troballa, en varen alertar la Policia Nacional, que també va acudir a la localització. Quan varen inspeccionar el domicili, varen trobar un segon cos, el d'un home, que va resultar que era el germà gran del detingut. Els cossos presentaven signes de violència i aquest dijous se'ls practicarà l'autòpsia per aclarir les causes de les morts.

L'home va ser detingut en aquell moment com a presumpte autor del doble homicidi.

Una branca d'olivera com a arma del crim

Una vegada els agents varen detenir l'home i el varen traslladar al centre hospitalari, va fer una primera declaració. Aleshores, amb les dades, proves, evidències i indicis que havien obtingut, els agents varen determinar una hipòtesi sobre el que havia ocorregut, en la qual, presumptament, el detingut hauria sofert un brot psicòtic que li hauria provocat al·lucinacions i deliris.

A causa del brot, l'home va danyar el domicili i el seu vehicle i hauria matat els seus familiars copejant-los amb una branca d'olivera. Posteriorment, va encendre una foguera, on va cremar el cos de la que segurament és la seva mare. L'home no tenia antecedents policials i no existien denúncies prèvies de cap tipus entre ells.

stats