Part Forana 17/06/2021

Portopetro arranca amb les festes patronals aquest divendres

Duraran fins dia 27 de juny

1 min
La batlessa de Santanyí amb representants de l'ajuntament durant la presentació del programa de festes.

PortopetroPortopetro celebrarà les festes patronals a partir d'aquest divendres i duraran fins dia 27 de juny. Una de les novetats d'enguany és que l'esdeveniment arrancarà amb el pregó, un acte que fa més de 15 anys que no se celebra. L'encarregat de presidir aquest acte serà Andreu Tomàs Rigo, resident que "sempre col·labora amb les necessitats del nucli", apunta la representant de la batlessa a Portopetro, Joana Maria Adrover. Després d'aquest acte es presentarà el logotip de Portopoetro.

Adrover recorda que "l'any passat no es varen poder celebrar les festes patronals a causa de la crisi sanitària, i que el pressupost que teníem previst destinar-hi es va utilitzar en el Departament de Serveis Socials, per tal de pal·liar els efectes econòmics del covid-19", diu.

Una altra de les novetats enguany és el concert del cantautor Tomeu Penya previst per dia 19 de juny. Presentarà el seu darrer espectacle "Íntim" i s'espera que a l'actuació hi assisteixin unes 250 persones. Dia 24 també se celebrarà el "Concert de Lluna plena" a càrrec del també cantautor Jaume Anglada. Abans d'aquesta actuació, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presidirà la missa de Sant Joan.

L'Ajuntament destaca en el programa que cada un dels actes comptarà amb les mesures de seguretat i higiene per prevenir els contagis de coronavirus: aforament limitat, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i distància de seguretat. Per altra banda, el consistori també recorda que tots els esdeveniments són gratuïts, excepte una excursió amb barca que té un preu de 5 euros.

stats