Part Forana 06/08/2020

Educació publica la licitació del projecte d’ampliació de l'IES Porto Cristo a Manacor

El projecte preveu la construcció de sis aules noves que solucionaran els actuals problemes d’espai del centre

Ara Balears
1 min
IES Porto Cristo. / IES PORTO CRISTO

PalmaLa Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres d’ampliació de l'IES Porto Cristo, a Manacor. El projecte surt a licitació per més de 715.000 euros i un termini d’execució de vuit mesos per tal de donar una solució als problemes d'espai.

Aquesta obra és una de les actuacions previstes en el Pla d’infraestructures educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). L'ampliació del centre beneficiarà un total de 624 alumnes.

El projecte té com a objectiu l’ampliació de l’actual IES amb la construcció de sis noves aules, de les quals quatre seran de 48,83 m2 i dues, de 29,80 m2. Està previst que l’ampliació es faci als blocs D i E de l’actual edifici, ocupant l’espai lliure de les terrasses existents a la planta primera d’ambdós blocs. Es tracta d’una actuació molt necessària que dotarà d’un major espai el centre.

Una vegada publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

stats