Part Forana 13/08/2018

Pollença ret un homenatge a Micer amb una exposició sobre el Festival

El claustre mostra dotze grans fotografies dels inicis del certamen musical

M. B.
1 min
La mostra es pot visitar tots els dies, menys els dissabtes, fins a finals d'agost.

PollençaEn el marc del 57è Festival de Música de Pollença, el claustre de Sant Domingo acull fins a final d'agost una mostra fotogràfica de Miquel Cerdà, Micer, un fotògraf i un dinamitzador cultural que també va retratar el festival des de tots el seus caires i des dels inicis. A Micer se li ha retut una homenatge durant les festes de la Patrona, que té continuïtat a través de la mostra fotogràfica d'una petita part de la seva obra.

El batle, Miquel A. March, recorda que "Micer ens va deixar ara fa quatre mesos i, aprofitant la nova edició del Festival, hem posat en marxa una exposició de dotze fotografies seves, a gran mida, de la primera dècada del festival de Música".

Aquestes instantànies permeten veure personatges representatius dels inicis del Festival, el públic assistent, la transformació del pati del claustre... Micer va fer una crònica fotogràfica de Pollença, dels pollencins, del Festival i de molts altres esdeveniments importants de Pollença durant els anys que es va dedicar a la seva passió: la fotografia.

L'exposició es va inaugurar al descans del primer concert i es podrà veure al llarg del tot el mes d'agost. A les imatges seleccionades per a aquesta mostra es pot veure el rei Simeó de Bulgària (destronat i exiliat) en la inauguració del certamen de pintura, al descans d'un dels concerts del festival, l'any 1964, l'actuació d'Andrés Segovia l'any 1963 i el claustre de Sant Domingo a l'edició de 1964 amb Ruggiero Ricci acompanyat al piano per Hermult Barth, entre d'altres personatges.

stats