Part Forana 17/03/2022

Pollença compra dos solars per ampliar les instal·lacions de l'empresa municipal de serveis

El pressupost destinat a la compra és d'1.340.025,72 euros

ARA Balears
1 min
Solar situat al carrer del Ferrer.

PollençaL'Ajuntament de Pollença ha aprovat comprar dos solars al polígon per ampliar les instal·lacions de l'Empresa Municipal de Serveis (Emser), segons apunta el Consistori en una nota. El pressupost destinat a la compra dels dos terrenys és d'1.340.025,72 euros.

El primer solar està situat al carrer del Ferrer del polígon industrial de Pollença. Té una superfície de 2.513 m² i el preu d'adquisició és d'1.050.025,72 €. Delimita amb el terreny en el qual estan situades les naus industrials propietat de l'Ajuntament i d'Emser i possibilitarà una ràpida comunicació entre totes les instal·lacions.

Pel que fa al segon solar, està situat al carrer del Picapedrer del polígon industrial de Pollença. Té una superfície de 828m² i el preu d'adquisició és de 290.000 €. Aquest terreny està situat al costat de l'actual deixalleria municipal i es preveu utilitzar-lo per instal·lar-hi les compactadores elèctriques per poder dipositar els residus de totes les fraccions retirades pels camions satèl·lits en la recollida porta a porta de Pollença. A més, també es destinarà a magatzem de reserva dels contenidors de càrrega lateral que s'instal·laran al Port de Pollença i la Cala de Sant Vicenç.

Aquestes dues adquisicions complementen l'efectuada l'any passat d'un solar d'una superfície de 1.974m², per un import de 501.687,42€, situat al costat de la nau que es reformà. En estar prop de la nau industrial propietat d'Emser, va permetre ubicar-hi una zona per a la neteja de vehicles, aparcament i emmagatzematge del material necessari per al servei d'aigua.

stats