Part Forana 14/10/2020

Un pare denuncia l'intent de segrest de la seva filla de nou anys a Santa Maria

A la sortida d'una acadèmia d'anglès, un home s'aturà amb la seva furgoneta davant la nina i li demanà que hi pujàs amb ell

Ara Balears
1 min
La Policia Local ha iniciat una investigació./ ISAAC BUJ

PalmaUn veí de Santa Maria ha denunciat davant la Policia Local l'intent de segrest de la seva filla de nou anys. Els fets tingueren lloc aquest dimarts horabaixa quan, segons assenyala el pare, un home amb barba que conduïa una furgoneta es va acostar a la menor a la sortida d'una acadèmia d'anglès i li demanaà que pujàs al vehicle.

El pare de la nina ha difós un missatge a través de les xarxes socials explicant els fets. Cap a les 16.30 h, la nina va sortir de l'acadèmia, una vegada acabada la seva classe, per esperar que la seva padrina la passàs a recollir. En aquest moment, el desconegut s'hi acostà i li demanà que pujàs a la furgoneta amb ell. Davant la negativa de la nina, l'home insistí que l'enviava el seu pare. Malgrat això, la menor s'hi tornà a negar i es ficà dins l'acadèmia.

La Policia Local ha iniciat una investigació per identificar l'home que, segons explica el denunciant a les xarxes socials, tenia uns 40 anys i conduïa una furgoneta Seat Inca o similar de color gris. El pare ha aprofitat la publicació per demanar màxima difusió, sobretot per a aquelles persones que tinguin fills en edat escolar.

stats