Part Forana 23/02/2016

Música, art i gastronomia a la tercera ‘Nit Cúbica’ del Teatre de Lloseta

Triangle d'Amor Bizarro, escultures de Lluís López i rutes de tapes amb tast de cervesa animen la vetllada a unes 500 persones

Ara Balears
2 min
Imatge de la tercera Nit Cúbica a Lloseta.

PalmaLa celebració de la tercera 'Nit Cúbica' del Teatre Lloseta, que va tenir lloc dissabte passat, va congregar prop de 500 persones que van vibrar amb la música independent de ‘Triángulo de Amor Bizarro' i les actuacions de 'The prussians' i 'Antartic Dj'.

Segons el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Lloseta, Francesc Abolafio, la nit va ser propícia, “tant per l'agradable temperatura regnant com per la bona predisposició del públic assistent, entregat totalment a una vetllada marcada per la gastronomia, l'art i la música alternativa”.

Les obres de l'escultor de Terol Lluís López, establert a Sóller des de 1976 i especialitzat en treballs amb fusta com a matèria primera “no va deixar indiferent a ningú”, comenta el regidor, qui ha explicat que una vegada més el Visual Mapping de Miquel Picó, que va inundar la façana del teatre amb espectaculars recreacions, “va crear molta expectació i va arrancar més d'una exclamació d'admiració entre els presents”.

La ruta de tapes i tast de cerveses va permetre als centenars de visitants arribats de fora del municipi conèixer l'oferta gastronòmica dels bars de la localitat i gaudir “amb la panxa i l'ànim adequats”, d'una nit amb marcat estil cultural i musical.

L'Ajuntament de Lloseta va posar en marxa el cicle 'Nits Cúbiques' el 24 d'octubre de l'any passat al Teatre Lloseta. En les edicions anteriors, el públic assistent ha pogut gaudir de les actuacions de l'internacional Carlos Sadnes i de 'El Columpio Asesino'. El regidor ha comentat que aquest cicle “neix amb l'objectiu de convertir Lloseta en un referent cultural i un clar exponent de la música alternativa, a més de donar cabuda al Teatre Lloseta als exponents d'aquest estil musical, tant del panorama nacional com internacional”, ha dit Abolafio.

stats