Part Forana 31/05/2019

El municipi de Capdepera ja té la nova torre de telecomunicacions

El febrer del 2017, un ventada va fer caure la instal·lació anterior

Ara Balears
1 min
La nova torre de telecomunicacions sobre el puig de la Cova Negra.

CapdeperaAquest divendres s’ha instal·lat la nova torre de telecomunicacions de Capdepera. Han passat més de dos anys des que el febrer del 2017, a causa d’un temporal de vent, la torre va caure, per la qual cosa es varen col·locar torres més petites de manera provisional per poder donar senyal al municipi.

Des de Cova Negra, on està situada la torre, es donen senyals de TDT, internet, telefonia mòbil, Tetra, Policia Local i Protecció Civil i taxis als nuclis urbans de Capdepera, Cala Rajada, Cala Mesquida i sa Pedruscada. Canyamel i sa Font de sa Cala tenen uns repetidors propis que no es varen veure afectats pel temporal.

Un cop instal·lada la torre, en el termini d’un mes es començaran a col·locar les diferents antenes que retransmeten el senyal. En primer lloc s’instal·larà la de TDT; després, els serveis d’emergència; en tercer lloc, els serveis municipals, i finalment, els senyals d’empreses privades de telecomunicacions.

Quan es facin les instal·lacions, l’Ajuntament de Capdepera informarà la ciutadania que els senyals es veuran afectats durant unes hores. Un cop finalitzat el procés es restabliran tots els senyals de manera definitiva sense interferències.

stats