El sector del motor estira la XXI Fira de Setembre de Manacor

A la mostra es podran trobar productes ecològics, artesania i moda balear, entre les novetats d'enguany

Com un dels puntals del comerç manacorí, el motor ocuparà un espai preferent a la XXI Fira de Setembre de Manacor, que tindrà lloc durant aquest proper cap de setmana i que ocuparà la zona de les avingudes. Tot tipus de vehicles nous i especialment d’ocasió es mostraran a l’avinguda de Fra Juníper Serra durant el matí de diumenge dia 16 de setembre, coincidint amb la tradicional mostra comercial i industrial que organitza la capital del Llevant.

La  fira incorpora enguany un espai per a l'agricultura ecològica, que conviurà amb les paradetes de venda de productes d’artesania, de gastronomia i de producte balear i també amb la Mostra de Vehicles de Manacor. L'exposició del motor farà que la fira arribi fins ben a prop de la nova rodona situada davant la residència de gent gran.

Cal recordar que un altre dels atractius de l’edició d’enguany serà la I Desfilada de dissenyadors mallorquins, que mostrarà les col·leccions creades per nou joves dissenyadors illencs. Diumenge, des de les nou del matí, durant tot el dia i fins ben entrada la nit, desenes de firaires participaran en la XXI Fira de Setembre, que enguany reserva un espai a l’agricultura ecològica i a l’artesania feta a les Illes Balears.

Cercavila gegantera

Durant tot el diumenge, els gegants de Manacor recorreran la fira en cercavila i ballaran cada hora. El matí de diumenge també serà el moment de veure cotxes i tot tipus de vehicles a l’avinguda de Fra Juníper Serra. A partir de les 10.30, a més, començarà el taller infantil ‘Bombes de flors’ i també el recorregut amb ponis. Unes activitats que complementaran les atraccions de fira que tothom podrà trobar als voltants de l’estació del tren.

Dilluns, com ja és costum, el mercat setmanal es traslladarà a les avingudes i molts dels artesans que hauran participat en la Fira de Setembre posaran les seves paradetes devora les del mercat setmanal.