Part Forana 14/12/2018

Verger repetirà com a candidat de MÉS a les eleccions locals de Montuïri

L'actual batle assegura haver posar "en ordre" les finances de l'Ajuntament

Ara Balears
1 min
Joan Verger, enmig de Bel Busquets i de Joan Font.

MontuïriJoan Verger Rossinyol, actual batle de Montuïri, ha estat designat com a cap de llista de MÉS per als comicis locals de 2019. L'assemblea que l'ha confirmat com a candidat ha reunit una cinquantena de militants i simpatitzants, i ha tingut la participació de Bel Busquets, coordinadora de MÉS per Mallorca, i de Joan Font i Lluís Apesteguia, membres de l’executiva.

Verger s'ha mostrat agraït de tornar a ser cap de llista i ha dit que "és necessari que el poble segueixi millorant, com ha fet aquests darrers quatre anys amb el govern de MÉS i defugir del perill de tornar enrere".

El candidat a batle per la formació ecosobiranista assegura que "en aquesta legislatura s'ha fet molta feina perquè Montuïri es posés al mateix nivell que la resta de pobles del Pla de Mallorca" i treu pit d'haver posat "en ordre les finances de l'Ajuntament, que fins fa tres anys i mig eren un autèntic desgavell", a més d'haver aconseguit "un poble més dinàmic i participatiu amb un consistori obert a tothom i que col·labora en totes les iniciatives”.

Avenços i nous objectius

Les millores en el cementeri, la pista des Dau, el punt verd, l'Escola de Música i el local d'assaig de la Banda de Música, i el poliesportiu es Revolt, són alguns dels avenços assolits durant l'actual mandat, segons Verger. Començar les obres a les cases de Son Forners i fer una millora significativa en les instal·lacions culturals de Montuïri, són alguns dels reptes plantejats per a la legislatura 2019-2023.

stats