El PP suspèn els militants que mataren un moix a Manacor

Els dos detinguts es presentaren a les llistes del partit en les darreres eleccions municipals

Els dos joves que varen ser detinguts el passat dissabte com a presumptes autors de la mort d'un moix es presentaren com a candidats a les llistes del PP de Manacor a les passades eleccions municipals. El partit ha emès un comunicat  en el qual  anuncia la suspensió de  militància  dels dos afiliats.

Els fets varen  ocórrer  el  dissabte passat  al voltant de  les 2.30 h de la matinada. Els miols del moix despertaren els veïns, que pogueren veure com  quatre  persones el tenien fermat i l'agredien. Un d'ells va ficar els dits dins els ulls de l'animal i n'hi va treure un , cosa que li causà la mort.

Un dels veïns va baixar per agafar el moix i el va deixar dins un contenidor. La Policia Local va començar la recerca dels responsables per la zona fins que va trobar els dos detinguts. La investigació per part de la Policia Nacional continua oberta amb l'objectiu de trobar els altres dos joves i aclarir quina va ser la seva implicació.

El Partit Popular ha  emès  un comunicat  en què  descriu els fets com a "repugnants i  menyspreables " i en el qual assegura que suspèn els dos joves de  militància . Si es confirmen els fets, indiquen que "seran expulsats definitivament" de la formació.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, va fer pública la personificació de l'Ajuntament com a acusació en el cas i, a més, d iferents  col·lectius animalistes han convocat una concentració per al 5 de setembre a la plaça de Ramon  Llull a les 19 h.