Part Forana
Part Forana 07/11/2022

Manacor proclamarà dissabte el centenari Pífol Fill Predilecte de la ciutat

L'Ajuntament reconeix la trajectòria de Tòfol Pastor dedicada a la cultura, i també nomenarà Montse Ferrer, Margalida Cortès i Sebastià Sansó

1 min
Pífol ARA

PalmaManacor proclamarà Tòfol Pastor, Pífol (Manacor, 1920), Fill Predilecte en reconeixement a la seva trajectòria dedicada a la cultura, el dibuix i la pintura. El centenari, amic personal del cantant i escriptor Guillem d'Efak, va ser regidor de Cultura el 1991. El nomenament serà en un ple extraordinari aquest dissabte 12 de novembre.

Almateix acte també es nomenaran fills predilectes l'exresponsable de relacions públiques de Majorica, Montse Ferrer; l'expresidenta de Creu Roja Manacor, activista social i exregidora de Serveis Socials, Margalida Cortès, i l'historiador especialitzat en història de la indústria de la perla i la fusta, Sebastià Sansó. L'historiador morí l'any 2021, i rebrà el reconeixement a títol pòstum.

El Ple de l'Ajuntament de Manacor nomenarà quatre nous Fills Predilectes.

L'acte serà a les 11 del dematí a la sala de plens, amb la presència dels xeremiers i dels Balladors de la Riba. L'acte es podrà seguir de manera virtual i per mitjà d'una pantalla al claustre de Sant Vicenç Ferrer. En haver acabat el ple, el cantant Jorra Santiago oferirà una actuació musical al mateix claustre.

Fills i Filles Il·lustres

En una altra sessió, l'Ajuntament de Manacor declararà Fills i Filles Il·lustres el proper 26 de novembre a les 11 h la mestra Lluïsa Fuster Cortès, el pintor Joan Riera Ferrari, l'actriu Catalina Riera Roig i la mestra i experta en cultura popular, Aina M. Sansó Rosselló. 

stats