Part Forana 15/06/2020

Manacor habilita un punt d'atenció per als usuaris de l'Ibavi

De moment, el servei només s'obrirà un pic cada quinze dies

Ara Balears
1 min
Hinojosa, Ballester i Gomila, durant la presentació del servei de l'Ibavi a Manacor.

ManacorEls usuaris de l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) disposen a partir d'aquest dilluns d'un punt d'atenció a les dependències municipals. La regidora de Serveis Socials, Carme Gomila, i la regidora d’Habitatge, Núria Hinojosa, acompanyades per la gerent de l’Ibavi, Cristina Ballester, han presentat la incorporació d’un nou treballador per atendre el nou servei, que se situarà a l’Espai d'Arts i Humanitats de l'edifici del número 22 del carrer Major, a la planta baixa de l'edifici Can Bauçà.

L'objectiu és reforçar la tramitació d’usuaris de l'Ibavi. Es podrà trobar presencialment cada 15 dies per tal de resoldre dubtes generals i ajudar l’usuari amb els tràmits corresponents. Per sol·licitar l’atenció es necessitarà cita prèvia.

Ballester ha volgut destacar la col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor, que espera continuï i s’ampliï a mitjà termini. Per la seva banda, la regidora d'Habitatge, Núria Hinojosa, ha remarcat la importància d’apropar els serveis a la ciutadania. "Aquest equip de govern ha apostat per reforçar les polítiques públiques d’habitatge i fer front, amb voluntat política, a les mancances residencials del municipi", ha conclòs.

Finalment, la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila, ha posat l'èmfasi en el fet que l’habitatge no és exclusiu de l’àrea d’Habitatge o Serveis Socials, sinó que s’ha d’entendre com quelcom que cal abordar transversalment i que "el dret a l'habitatge és un punt clau per a la cohesió i la justícia social”.

stats