SERVEIS MUNICIPALS
Part Forana 15/12/2017

Llucmajor rescata la piscina i baixa els preus un 21%

Des del passat dia 1 de desembre, el servei esportiu de les piscines municipals és a càrrec de LLOP, que va guanyar el concurs públic

Ara Balears
2 min
Jordi J. de Llop; Tugores, regidor d’Esports; el batle Vives i August Tarragó, de l’empresa de serveis.

LlucmajorLes tarifes del serveis de piscina pública baixen un 21 per cent més que no havia previst inicialment l’Ajuntament de Llucmajor, ja que al preu estipulat en l’ordenança no s’hi haurà d’afegir l’IVA. “Com que vàrem rescatar la concessió de l’empresa anterior (Gesport) i ara és un servei que ofereix directament l’Ajuntament de Llucmajor, no s’ha d’incrementar l’IVA, cosa que fa que els usuaris hagin de pagar molt menys”, apunta el regidor d’Esports, Tomeu Tugores. Des del passat dia 1 de desembre, el servei esportiu de les piscines municipals és a càrrec de LLOP, que va guanyar el concurs públic. “Es tracta d’una empresa amb una àmplia experiència dins el món de l’esport que ens ofereix garanties que aquesta nova etapa en la gestió de les piscines, un cop rescatada la concessió, anirà per bon camí i, a banda de poder oferir uns preus molt més econòmics, esperam que repercuteixi directament en un millor servei per als usuaris”, afegeix Tugores.

Algunes de les novetats amb aquest canvi de gestió, és que els usuaris podran utilitzar indistintament les dues instal·lacions que hi ha al municipi (Llucmajor i s’Arenal), fet que fins ara no era possible.

Pel que fa als nous preus, una vegada que es va rescatar la concessió i es va fer un nou concurs d’adjudiciació, els adults passen de pagar 40 euros a pagar-ne 29; els carnets infantils, que eren de 30 euros, passen a 21 euros, i els de la tercera edat, que eren de 17 euros, passen a 12.

S’Arenal obrirà a l’estiu

Així mateix, durant els mesos d’estiu, la piscina de s’Arenal obrirà de 9 a 14 hores, malgrat que fins ara tancava totalment durant els mesos de juliol, agost i setembre. Pel que fa a l’època estival, cal destacar que s’hi faran les escoletes d’estiu municipals, que es convertiran en campus preesportius.

stats