Part Forana 24/11/2021

L'oposició de Pollença denuncia venda d'alcohol a menors en una festa municipal i el batle ho nega rotundament

Junts Avançam afirma que es varen incomplir mesures de seguretat covid, mentre que el batle titlla les acusacions de molt greus

ARA Balears
1 min
Imatge aèria de Pollença.

PalmaEl principal partit de l'oposició a l'Ajuntament de Pollença, Junts Avançam, ha denunciat la venda d'alcohol a menors durant la festa de la Fira, celebrada dissabte passat i organitzada per l'equip de govern a l'espai Ca n'Escarrintxo. El batle del municipi, Bartomeu Cifre, ha negat rotundament els fets i ha titllat les acusacions de molt greus, perquè s'han publicat sense proves.

Segons explica Junts Avançam en una nota de premsa, "ni per a l’accés al recinte, ni per a la venda de begudes alcohòliques no es demanava el document d’identitat al jovent per assegurar-se que només se servia alcohol a les persones majors d’edat". Per part seva, Cifre ha assegurat a l'ARA Balears que l'entrada als majors de 16 anys estava permesa i tots els menors que accedien ho feien acompanyats per majors d'edat, tal com establien les normes.

Des del partit de l'oposició també asseguren que es va incomplir l'aforament i les mesures de seguretat covid en una festa celebrada, segons expliquen, passades les 2 h de la matinada. El batle ha assegurat a aquest diari que la cabuda no va superar el límit permès en cap moment, fixat en 1.000 persones.

L'oposició demanarà explicacions al batle i al regidor de Festes, Mateu Soler, en el pròxim ple.

stats