Part Forana 14/03/2023

L'exportaveu i dos regidors més del PP de Calvià formen un nou partit municipal

Els populars "lamenten la decisió" i demanen que "deixin l'acta aconseguida en les eleccions municipals de 2019 sota l'empara de les sigles del partit"

1 min
Ajuntament de Calvià.

PalmaL'exportaveu del PP de Calvià, Luisa Jiménez, juntament amb dos regidors més del partit, Antonio Alarcón i Silvia Cuadrillero, han creat una nova agrupació per presentar-se a les pròximes eleccions del 28-M al municipi. La creació d'aquest nou partit, nomenat Alianza por Calvià, respon a la crisi que sofrí el PP de Calvià després que l'octubre passat, la direcció del PP Balear elegís Juan Antonio Amengual com a candidat del partit a la batlia sense avisar la resta de regidors.

L'exportaveu del PP, Luisa Jiménez.

La decisió no agradà a Jiménez, que havia expressat la seva voluntat d'encapçalar la llista i demanava unes primàries, per la qual cosa dimití com a portaveu dels populars a Calvià. A més, desenes d'afiliats del partit es donaren de baixa com a mostra de suport a l'exportaveu. Davant aquesta situació, el PP de Calvià ha lamentat la decisió i ha sol·licitat a aquestes tres persones "la ràpida devolució de la seva acta de regidor aconseguida en les eleccions municipals de 2019 sota l'empara de les sigles del PP".

stats