Part Forana 15/09/2021

L'Escola Municipal de Mallorquí enceta un nou curs amb un taller de rap com a gran novetat

Es tracta d'una activitat gratuïta que s'adreça als infants d'entre 10 i 14 anys

ARA Balears
2 min
Cartell del curs de rap que oferirà l'Escola Municipal de Mallorquí.

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha anunciat aquest dimecres que l'Escola Municipal de Mallorquí enceta el curs 2021-2022 "amb la il·lusió de recuperar activitats que l'any passat no es pogueren dur a terme a causa del covid-19". Una de les principals novetats és el taller de rap, que es farà els dissabtes entre el 25 de setembre i el 30 d'octubre de 9.30 a 13.30 h. Es tracta d'una activitat gratuïta que s'adreça als infants d'entre 10 i 14 anys.

A més, el Consistori ha informat que es reprenen els cursos d'Història de Mallorca i s'espera que els cursos de ball de bot tornin a una certa normalitat, sempre complint amb les mesures sanitàries pertinents. L'Ajuntament de Manacor ha recalcat que s'aposta per la llengua i per mantenir els cursos a distància que l'any passat s'oferiren per primera vegada i que han donat presència a l'Escola Municipal de Mallorquí als diferents nuclis del municipi i a tot Mallorca.

"Presentam aquest taller amb molta il·lusió. L'objectiu és arribar a una franja d'edat que de vegades se'ns escapa, ho feim amb una eina que ens apropa als joves i de manera normal i natural amb la llengua del país", ha explicat el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà.

Per segon any consecutiu, l'Escola continua oferint una oferta de cursos de llengua catalana que combina els cursos presencials a Manacor i Portocristo i els cursos en línia. Els presencials ofereixen tots els nivells, des de l'A2 fins a Llenguatge Administratiu, mentre que els cursos en línia que s'ofereixen són B2, C1, C2 i LA.

Aquest dimecres és el darrer dia per fer les inscripcions i fins ara hi ha 201 inscripcions formalitzades i 99 persones en llista d'espera. Rosselló ha explicat que crearan segons grups d'aquells nivells on hi hagi més demanda per donar resposta a aquesta llista d'espera. La previsió de l'Escola és de doblar a final de curs el nombre de matrícules de l'etapa anterior a la pandèmia.

stats