Part Forana 23/03/2022

L’Ajuntament de Pollença comprarà l’antiga estació d’autobusos de Can Villalonga

S'ha modificat el crèdit perquè aquesta operació sigui viable

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Pollença.

PalmaL'Ajuntament de Pollença té la intenció d'adquirir l'antiga estació d'autobusos de Can Villalonga, segons informa el Consistori en una nota. "Es tracta d'un solar important al centre històric de Pollença que passarà de mans privades a ser patrimoni de tots els pollencins i pollencines. És una gran oportunitat que no podíem deixar d'aprofitar i és una bona notícia per al poble", diu el batle, Tomeu Cifre.

Per tal de disposar d'una partida pressupostària per poder fer front a aquesta despesa, s'ha modificat el crèdit finançat amb romanent de Tresoreria per a despeses generals perquè aquesta operació sigui viable. Aquesta modificació de crèdit es durà a aprovació en el proper ple i l'equip de govern confia que la seva proposta tingui el suport de tots els grups.

El valor del solar és de 2.400.282 euros. Es tracta d'una parcel·la de 623 m² de sòl urbà al centre històric de Pollença, on s'ubica l'edifici destinat a l'antic aparcament d'autobusos, construït el 1970.

Segons el planejament urbanístic vigent, es poden edificar una planta baixa, una planta pis, amb una fondària màxima de 12 metres, i planta porxada, la qual pot ocupar el 70% de la superfície de les plantes inferiors. L'alçària màxima de les edificacions és de 7,5, 7,8 o 8,8 metres, segons la zona.

D'acord amb la configuració d'aquest solar, és edificable gairebé del tot, amb una superfície màxima de 1.539 m² (570 m² en planta baixa, 570 m² en planta pis, més 399 m² en planta porxada).

stats