Part Forana 18/06/2019

Junts Avançam demana que es faci públic l'acord del pacte Tots-UMP-PP a Pollença

Unió Mollera tampoc no ha informat de l'escrutini de l'assemblea que decidí donar la batlia a Tomeu Cifre

M. Barceló
1 min
Miquel A. March, Tomeu Cifre Bennàssar i Miquel A. Sureda, de Junts Avançam.

PollençaJunts Avançam, el partit majoritari a l'oposició de Pollença, fins ara en el govern amb Unió Mollera (UMP), ha demanat al nou pacte (Tots per Pollença, Unió Mollera i el PP) que "es faci públic el document que ha determinat el nou govern municipal, tal com es va fer públic ara fa quatre anys".

Per al partit opositor, "és un imprescindible exercici de transparència i respecte cap als ciutadans, que han de saber quin són els compromisos contrets pels tres partits".

Junts remarca que ja s'han fet públiques les delegacions d'àrees que farà efectives per decret el nou batle, Tomeu Cifre (Tots), però no "el document del pacte signat on s'inclouen tots el compromisos adquirits ni l'anunciada calendarització de les inversions".

D'altra banda, una setmana després de l'assemblea d'Unió Mollera en què es va decidir pactar amb Tots per Pollença, enlloc de fer-ho amb Junts Avançam (l'anterior soci de govern), la direcció de l'agrupació encara no ha fet públic l'escrutini de la votació en què s'hauria decidit donar la batlia a Tomeu Cifre.

stats