Part Forana 28/04/2021

Inca celebra el Dijous Gros amb un programa adaptat a les restriccions i amb aforaments limitats

L'esdeveniment se celebrarà entre el 6 i el 8 de maig

ARA Balears
1 min
Molts turistes han visitat el Dijous Gros durant el matí i s'han interessat pels productes locals.

IncaInca celebra el Dijous Gros amb un ampli programa d'activitats adaptat a les restriccions sanitàries. L'esdeveniment se celebrarà entre el 6 i el 8 de maig, hi haurà aforament limitat i les activitats s'han de reservar prèviament.

"Hem donat una volta al programa d'actes per impulsar aquelles activitats que es poden fer d'acord amb la normativa vigent, per mantenir viu l'esperit d'aquesta data tan assenyalada a la nostra ciutat", ha apuntat el batle d'Inca, Virgilio Moreno, en una nota. "Perquè tothom pugui gaudir del Dijous Gros hem volgut incloure activitats per a totes les edats amb la finalitat de promoure la participació ciutadana, alhora que garantim que es compleixin totes les mesures vigents per fer front al coronavirus", ha afegit el regidor de Festes i Promoció de la ciutadania, Antoni Peña.

El Dijous Gros arrancarà amb el tradicional mercat, i a les 10.30 h, a la plaça d'Espanya, es farà la 'Mostra de ball mallorquí amb els Revetlers des Puig d'Inca'. A les 12.30 h s'inaugurarà a la plaça de Santa Maria l'exposició 'Camí de Lluc - Refugis d'amor i oferiment', de l'artista Joan Bennàssar. Tot i que enguany no es podrà celebrar el tradicional dinar solidari de faves, hi haurà establiments que aquest dia cuinaran aquest plat.

La música serà la protagonista dels actes de dia 7 de maig que es faran en el Quarter General Luque. A les 17.00 h es durà a terme el concert de 'Pèl de gall', i a les 19.00 h actuarà 'Xanguito'. El Dijous Gros acabarà el 8 de maig amb dues activitats infantils, que també se celebraran al Quarter General Luque durant el matí: a les 11.00 h hi haurà un espectacle de circ a càrrec d'Acrocirc i, tot seguit, es farà l'acte 'Music Clown' de Teatrix.

stats