Part Forana 30/08/2018

S'inauguren les obres de rehabilitació del torrent de Sant Miquel

El cost de les obres és de 180.000 euros, uns doblers que provenen del fons de l'impost de turisme sostenible

Ara Balears
1 min

PalmaAquest dijous s'han inaugurat les obres de rehabilitació del torrent de Sant Miquel al seu pas per sa Pobla. Aquestes obres es duen a terme a conseqüència de les inundacions que hi va haver l'any 2015 a la zona i han consistit en la reparació de més de 60 metres lineals de murs de contenció, el drenatge del torrent, la creació d'esculleres per assegurar la bona fluïdesa de l'aigua i la neteja de vegetació en un tram de dos quilòmetres d'aquest torrent. El cost de les obres és de 180.000 euros, uns doblers que provenen del fons de l'impost de turisme sostenible.

La vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, ha volgut destacar "la importància d'aquesta obra, no sols en el drenatge del torrent, sinó també en la repercussió que tindran aquestes actuacions per al Parc Natural de l'Albufera, que contribuiran a millorar el nostre patrimoni natural".

Per la seva banda, el conseller d'Agricultura, Vicenç Vidal, ha exposat que aquestes obres "tenen dos objectius: un objectiu ambiental i un objectiu de prevenció de riscos en el cas de fortes pluges". El batle de sa Pobla, Biel Ferragut, ha volgut agrair al Govern la feina de neteja realitzada al torrent.

stats