Part Forana 13/04/2022

La gran diada de Sant Jordi de Manacor recupera la normalitat

L'edició d'enguany serà la més descentralitzada de la història

ARA Balears
2 min
Cartell de la Diada de Sant Jordi de Manancor

PalmaLa Setmana del Llibre de Manacor torna a la completa normalitat amb propostes culturals per a totes les edats. Segons ha explicat l'ajuntament municipal, a través d'un comunicat, els actes es faran de 20 al 27 d'abril.

A més de recuperar la normalitat després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries, la diada d'enguany es caracteritza per la descentralització de les activitats, amb la tradicional Fira del Llibre al Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, però també amb una Fira del Llibre a Portocristo, que se situarà davant l'Oficina Municipal, i la instal·lació artística 'Infants: artistes i poetes', que estarà exposada fins al 30 d'abril. A més, a Portocristo i Son Macià hi haurà també contacontes i tallers destinats als infants.

En el comunicat, el Consistori ha explicat també que durant la Diada de Sant Jordi, el Claustre acollirà la Fira del Llibre de les 9 h a les 20 h, amb la participació de llibreries i floristeries i també d'entitats sense ànim de lucre i fons propi, a més d'altres productes relacionats amb la festa de Sant Jordi. A les 10 h s'inaugurarà la instal·lació artística 'Infants: artistes i poetes' han realitzat alumnes de 3r de Primària amb Sara Fernández d'Ennigulart al voltant de la poesia de Costa i Llobera. L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril. Els voltants del Claustre oferiran al llarg del dia diferents activitats lúdiques i artístiques, com la Ludo d'en David, una proposta de joc en família d'espai lliure i no dirigit, i Water Falls, un espectacle de teatre físic de carrer.

Un dels actes nous que es mantindrà en aquesta edició és la Marató de Contes als carrers de Manacor, que a les 17 h i a les 18.30 h permetrà als més petits i també als adults gaudir de diferents propostes a diversos espais municipals d'arreu de la ciutat. Clourà la Diada de Sant Jordi el concert de la Banda Jove del Conservatori de Manacor a les 19.30 h a la plaça del Convent. Completen el programa de la Setmana del Llibre diferents propostes i activitats de la Biblioteca de Manacor, el Teatre de Manacor, la Institució Pública Antoni M. Alcover, el Conservatori Municipal de Manacor i el Museu d'Història de Manacor.

stats