Protesta
Part Forana 05/01/2023

Els fematers de Son Servera duen carbó als regidors en senyal de protesta

CCOO ha convocat una vaga indefinida en el sector a partir del pròxim dia 13 de gener

1 min
Els fematers de Son Servera protesten per les seves condicions laborals.

PalmaCarbó als regidors per visibilitzar les males condicions laborals dels fematers de Son Servera. Treballadors del servei de recollida d'escombraries de Son Servera, juntament amb representants d'UGT, han duit aquest dijous carbó a l'Ajuntament en senyal de protesta. A més, han anunciat una vaga indefinida que arrancarà dia 13 de gener.

Segons han informat els treballadors en un comunicat emès per Comissions Obreres (CCOO), es queixen dels "salaris tan precaris d'aquesta contracta". També han assenyalat que l'Ajuntament del municipi es va comprometre que una vegada entràs en vigor la nova contracta, prevista per a principi del 2023, els treballadors començarien a cobrar els salaris del Conveni Autonòmic, i que això no s'ha complert a causa de la "ineficàcia de l'equip de govern".

El sindicat ha explicat que l'acció reivindicativa de dur carbó a l'Ajuntament té com a objectiu visibilitzar "el càstig" de la plantilla de la recollida de fems als regidors de l'Ajuntament "per la falta d'interès a solucionar els problemes".

stats