Societat 02/01/2023

Els treballadors de neteja viària de Son Servera convoquen vaga indefinida

La protesta començarà el pròxim 13 de gener a les 7 h

ARA Balears
1 min
Vaga de fems a sa Pobla.

PalmaEls treballadors de neteja viària de l'empresa Coexa de Son Servera participaran en la vaga indefinida convocada el 13 de gener a les 7 h, segons ha informat en un comunicat CCOO. En aquest sentit, els treballadors del buidatge de papereres i els escombrariaires del municipi han comunicat que "ja no poden més pels salaris tan precaris d'aquesta contracta", i que juntament amb la Federació de CCOO de l'Habitatge de Balears han decidit convocar una vaga indefinida.

Segons ha informat el sindicat, els motius són els salaris congelats des de fa més de sis anys i que l'única pujada la varen aconseguir mitjançant una vaga per regularitzar l'SMI. També assenyalen que l'Ajuntament del municipi es va comprometre que una vegada entràs en vigor la nova contracta, prevista per a principi del 2023, els treballadors començarien a cobrar els salaris del Conveni Autonòmic, i que això no s'ha complert a causa de la "ineficàcia de l'equip de govern".

Per aquests motius, en el comunicat, CCOO sol·licita una negociació per millorar els salaris dels treballadors de neteja viària de Son Servera.

stats