Part Forana 01/06/2021

Estellencs prepara un pla urbanístic per controlar l'expansió del municipi

La participació ciutadana és un dels elements claus del projecte

ARA Balears
1 min
Imatge aèria d'Estellencs

PalmaEstellencs prepara una proposta inicial del plantejament urbanístic del municipi per poder controlar l'expansió del municipi i fer actuacions urbanístiques i edificatòries. Aquest dimarts la a consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, s'ha reunit amb el batle d'Estellencs, Tolo Jover, per fer seguiment de la proposta amb l'objectiu que el Pla General d'Ordenació Urbana sigui una realitat després de deus anys sense regulació.

L'Ajuntament d'Estellencs ha destacat que serà un projecte "consensuat i participat" en què s'escoltaran les peticions i les idees dels veïns del municipi. El batle ha explicat que en les pròximes setmanes s'organitzarà una reunió amb veïnats per recollir demandes i aclarir dubtes pel document que guiarà el futur urbanístic. Per a Jover, la participació ciutadana és un dels elements claus de Pla General i fins al 30 de juny està obert el termini d'exposició pública per recollir aportacions.

L'objectiu de la Conselleria de Medi Ambient i l'Ajuntament del municipi és que en un període màxim de sis mesos s'aprovi el Pla General d'Ordenació Urbana d'Estellencs.

stats