Part Forana 14/02/2018

Detinguts els tres responsables dels robatoris a cotxes de sa Pobla

El Partit Popular recrimina a l'Ajuntament "la inseguretat que es registra al municipi" i acusa el batle d'estar de "mans plegades"

Jaume Ribas
1 min
L'Ajuntament de sa Pobla

Sa PoblaEls tres joves presumptament responsables de diferents robatoris a cotxes al municipi de sa Pobla han estat detinguts. Així ho ha confirmat a l'ARA Balears el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Reinés.

Aquest mateix dimecres, l'únic grup de l'oposició, el Partit Popular, ha fet un comunicat criticant la inacció del govern municipal davant "la inseguretat que es registra al municipi". La seva portaveu, Marga Serra, ha incidit que el batle "no pot continuar de mans plegades davant les reiterades queixes veïnals".

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Reinés (Independents-El Pi), ha admès "una petita remuntada en casos de robatoris a cotxes", però ha valorat com a "renou" el comunicat de l'oposició". "Fan política perquè s'acosten les eleccions" , ha dit, a més d'acusar el PP de "crear alarma".

Segons el regidor, la Policia Local va detenir, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, els tres joves presumptament responsables dels fets. La Policia Judicial d'Inca ja s'ha fet càrrec del cas.

En el comunicat, el PP també ha demanat a l'equip de govern que convoqui la junta local de seguretat, on s'asseuen els representants de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els diferents grups polítics del ple del Consistori.

Segons Reinés, la junta es convocarà de manera ordinària "segurament el mes que ve". "No té sentit convocar-la ara perquè el cas ja està encaminat i a punt d'acabar de resoldre's", ha afirmat.

stats