Part Forana 23/11/2021

Menús amb gust de muntanya

L'entitat Tramuntana XXI enceta la Setmana Gastronòmica de la Serra, mentre que Alaró promociona la cuina amb bolets

ARA Balears
1 min
Restauradors i ajuntament presenten "Alaró cuina amb bolets"

L'associació Tramuntana XXI ha començat aquest dilluns la Setmana Gastronòmica per impulsar el producte local de la Serra. Mentrestant, Alaró ha posat en marxa una proposta de menús en què els bolets seran els protagonistes dels plats que ofereixin els restaurants del municipi.

Des de la serra de Tramuntana, del 22 al 29 de novembre, conviden a participar en un programa de degustacions, tallers i visites a obradors, productors i possessions.

Per altra banda, l'Ajuntament d'Alaró ha anunciat 'Alaró cuina amb bolets', una campanya en la qual 15 bars i restaurants del poble oferiran, del 26 de novembre al 12 de desembre, plats i postres amb el bolet com a ingredient principal.

stats