PART FORANA

Els congressos 'encenen' la Fàbrica Ramis

Cinquanta empreses especialistes en organització d'actes s'han citat a Inca

Unes cinquanta empreses especialistes en organització d'actes s'han citat aquest dijous a la Fàbrica Ramis d' Inca, que per primer cop ha il·luminat la seva xemeneia de la mà de The Lighthouse. AICO, Calvache, The Lighthouse, Jaiak i Pin Up Hostesses, sota la coordinació de Mallorca Leads, han decorat de forma avantguardista els diferents espais, tot demostrant el potencial de la Fàbrica en el camp de les reunions corporatives, fires i congressos.

El batle del municipi, Virgili Moreno, ha destacat la tradició emprenedora de la ciutat i ha mostrat la seva disponibilitat per recolzar tot tipus d'iniciatives relacionades amb organització d'actes. Així mateix, ha destacat totes les possibilitats que ofereix la Fàbrica així com altres espais públics de la ciutat per a les empreses assistents.

Joan Ramis, promotor de la Fàbrica Ramis, ha incidit en la flexibilitat i la modularitat dels espais de l'edifici. "En la Fàbrica tot és possible. El nostre objectiu és sorprendre el client corporatiu oferint-li les millors experiències. Per a això, l'equip de persones, que contínuament està pendent de tots els detalls, és fonamental".